Každou neděli je restaurace otevřena do 16:00 hod.
Polévka
Gulášová z mladého býčka
s bramborem/1,9/ 85,-
Hlavní chody
Čerstvá ryba
Filet z čerstvého lososa na dřevěném uhlí
špenátové tlučené brambory, omáčka Beurre blancs /3,4,7,9/ 469,-
TEXAS STEAK AUGUSTÝN
VEPŘOVÝ ŠŤAVNATÝ STEAK ZE HŘBETU a boku S KOSTÍ,
PEČENÉ ROZMARÝNOVÉ BRAMBORY, omáčka z hrubozrnné hořčice,
mladé fazolky v pancettĚ 450GSK 389,- /7,9/
Hovězí špíz
grilovaná hovězí svíčková na jehle, podávaná s omáčkou ze zeleného
pepře a malý listový salát, hranolky steak 180g 395,- /7,9,10/
Jelení hřbet sous-vide
provoněný bukovým kouřem, pod bylinkovou krustou,
pošírovaná hruška, pistáciové nočky 200gsk 389,- /3,7/
Dezert
Pavlova
Spirulina, citrusový sorbet, jahody, šlehačka, / 1,3,7,8/ 89,-
Limonáda z domácího sirupu z lesního ovoce s citrusy 0,5l 85,-
Sommeliér nabízí /12/
Grand Cuvée – Rulandské bílé&Chardonnay
pozdní sběr, Morava, mikulovská podoblast, trať Kačisdorfské pole
plněno: Moravíno Valtice 1dl 79,-
Prosecco Bio
Veneto La Jara 1dl 65,-
Murviedro Reserva, Valencia DOP 2018
Víno tří odrůd – Tempranillo , Monastrell, Cabernet Sauvignon
12 měs. Barrique, 13,5%vol. Bodegas Murviedro, Espaňa 1dl 95,-
Primitivo Coppi, Siniscalco, IGP Apuglie 1dl 79,-