Nabídka šéfkuchaře

 

 

Polévka

Valašská česnečka se sýrem Koliba

a na sádle smaženými krutony  69,-  /1,3,7,9/

 

Ryba

Filet z čerstvého Sivena amerického

s parmazánovou krustou, podávaný na teplém salátu

 z čerstvého baby špenátu, citron

160g 289,- /1,2,3,4,7,9/

 

 

Grilované kachní prso

na jablkách a kalvadosu,

domácí odpalované nočky 200g 289,- /1,3,7,8,9/

 

Tagliata

grilovaná hovězí svíčková, filírovaná na jemné plátky, podávaná s parmazánem, rukolou a bylinkovou bagetou

150g 289,-/1,3,7,9/

 

Hovězí špíz

grilovaná hovězí svíčková na jehle, podávaná s omáčkou ze zeleného pepře a pečené brambory grenaille 200g 295,- /7/

 

 

   

Limonáda z domácího sirupu z lesního ovoce

s mátou a citrusy 0,5l 69,-

 

Sommeliér nabízí /7/

Rosé Frankovka, růžová polosuchá frankovka

 z vinařství Kubík z Velkých Bílovic, moravské zemské víno 1dl 49,-

Ryzlink rýnský, pozdní sběr 2020, suché,

podoblast slovácká, obec Hovorany, trať díly za vinohrady,  1dl     49,-

Trentatre Rosso 2015 IGT Salento,

suché víno z jihoitalské Apuglie tří odrůd Cabernet sauvignon, Merlot, Montepulciano, vůně rozdrcených třešní a černého rybízu, ostružin cherry a čokolády 1dl/59,- /12/

 

seznam alergenů dle směrnice 1169/2011 EU pro nabídku je součástí jídelního lístku