Každou neděli je restaurace otevřena do 16:00 hod.
Předkrm
Tartar z čerstvého tuňáka Sashimmi
s Créme Fraiche a olivami, máslová bageta
50g 225,- /1,4,7/
Polévka
Gulášová z mladého býčka
s bramborem/1,9/ 85,-
Čerstvá ryba
Filet z čerstvého lososa na dřevěném uhlí
špenátové tlučené brambory, omáčka Beurre blancs /3,4,7,9/ 469,-
Spider steak
na dřevěném uhlí grilovaný telecí pavouček, na plátky filírovaný, pečené grenaille, fazolky v pancette,
hříbková omáčka 200g 329,- /7/
Hovězí špíz
grilovaná hovězí svíčková na jehle, podávaná s omáčkou ze zeleného
pepře a malý listový salát, hranolky steak 180g 395,- /7,9,10/
Jelení hřbet sous-vide
provoněný bukovým kouřem, pod bylinkovou krustou,
pošírovaná hruška, pistáciové nočky 200gsk 389,- /3,7/
Dezert
Pavlova
Spirulina, citrusový sorbet, jahody, šlehačka, / 1,3,7,8/ 89,-
Limonáda z domácího sirupu z lesního ovoce s citrusy 0,5l 85,-
…A DALŠÍ SPECIALITY V NAŠEM MENU
Sommeliér nabízí /12/
Grand Cuvée – Rulandské bílé&Chardonnay
pozdní sběr, Morava, mikulovská podoblast, trať Kačisdorfské pole
plněno: Moravíno Valtice 1dl 79,-
Prosecco Bio
Veneto La Jara 1dl 65,-
Murviedro Reserva, Valencia DOP 2018
Víno tří odrůd – Tempranillo , Monastrell, Cabernet Sauvignon
12 měs. Barrique, 13,5%vol. Bodegas Murviedro, Espaňa 1dl 95,-
Primitivo Coppi, Siniscalco, IGP Apuglie 1dl 79,-