Nabídka šéfkuchaře

Polévka

Sváteční ragú z perliček a mladých kuřátek,

s žemlovým knedlíčkem, masem a zeleninou, 89,- /1,3,7,9,10/

Čerstvá ryba

Losos

velouté z mladého hrášku, pečené brambory, Pancetta

200g    439,- /1,2,3,4,7,9/

Perlička

Supréme prso z perličky na čerstvém špenátu, bylinkové domácí noky

hříbková omáčka, 160G 395,- /7/

Spider

šťavnaté kousky telecího pavoučku, smažené v panko strouhance,

batátové pyré  150g 395,- /1,3,7,9,10/

Selátko

kotletky z mladého selátka grilované na dřevěném uhlí,

omáčka se zeleným pepřem, pečené máslové brambory

 200g 369,-  /7,9/

Jehněčí hřebínky frenched rack

na mladém listovém špenátu, tlučené bylinkové brambory

200gsk  495,-  /3,7,9/

Limonáda z domácího sirupu z lesního ovoce

s mátou a citrusy 0,5l 89,-

Sommeliér nabízí

Ryzlink vlašský 2023

víno s přívlastkem výběr z hroznů, vinařství Zdeněk Peřina,

podoblast mikulovská, obec Perná, Trať Goldhamer, 1dl  75,-

Prosecco Bio

Veneto La Jara 1dl 65,-

Primitivo Coppi, Siniscalco,

IGP Apuglie 1dl 79,-